“The White Lotus” dizisinde şok edici ensest bölüm? Oh, seni korkutuyorsun!

Aslıhan2312

Co-Admin
Amerika Birleşik Devletleri üzgün. Tüm Amerikan İnternet, bir meslektaşının, “The White Lotus” in 3. sezonundaki ensest'i tartıştığını söylüyor. Ve haklı, Amerikan İnternetine bakıyorsunuz, “Şok ensest” ve “bir şekilde daha da kötüleşiyor” diyor. Ancak: Diziye bakarken kendim skandal hissinden tamamen kaçmıştım. Yani eski soru tekrar ortaya çıktı: Kendin misin yoksa herkes deli mi?

Şimdiye kadar farklı bir lüks tesiste üç mevsim oynayan ve süper zengin, çoğunlukla harika pirinç kahramanlarını orada yandığını görmek için şimdiki zamanın ateşine koyan TV Sosyal Hiciv'in çok büyük sinema. Yeni sezonda, Alman aktör Christian Friedel de utangaç bir otel yönetmeni oynuyor. Peki ya heyecan: 5. bölümde, Lochlan kardeşler (Sam Nivola, 21) ve Saxon (Avusturya'dan Terminatörün 31 yaşındaki oğlu Patrick Schwarzenegger tarafından oynanıyor!) Kızlarla vahşi parti yapıyorlar. Ertesi gün, anılar yavaş yavaş Hard Hangover'a geri döner.

Her şeyden önce, heteroseksüelliğinin çok önemli olduğu ve bu eril brifinglerin gösterildiği Sakson, güzel Chloe'yi kuşlayan küçük kardeşinin yanında nasıl mastürbasyon yaptığının görüntüsü geliyor. Ama sonra ve Sakson için bu mümkün olan en büyük şok olarak sahnelenir, resim tamamen olur: Kendisi değil, Sakson, horozunu yoğurur, hayır, küçük, her zaman aynı zamanda Chloe ile uyuyan kadınsı bir kardeş olarak. Sakson için, dizinin uzun süre çalışmasını sağlayan katartik bir an başlıyor.

Sahne iyi yapılmış, çok yoğunAyrıca sıcakama her şeyden önce, çünkü saçma ailelerinin dinamikleri ile serinin dramaturjisi arasındaki erotik an, şaşırtıcı bir şekilde sendeledi ve onları bastırdı. Büyük skandal için yeterli mi? . handjob Açıkça gösterilmiyor, bu da şimdi köy veya Amerikan İnternetinden ensest olarak büyük harflerle avlanıyor. Dizide, tüm bunlar keskin, benzersiz bir çarpışma sahnesinde yer alıyor; Kardeşler arasındaki ilişki daha sonra karmaşık olmaya devam ediyor, ancak geçiş anlamında değil, klasikteki aşkları kardeşçe. Ancak kahramanların derin zihinsel ihtiyaçları ve gizli özlemleri menteşeden gün ışığına çıkarılır.

Ensest, akraba veya kan utanç, son büyük tabulardan biri

Time Magazine, Amerikan ruhuyla her şeyin hala iyi olduğunu açıklayan birçok uzman alır. Uzun makale, birçoğunun sürekli olarak kıyafetsiz koştuğu bu çelişkili, çok ihtiyatlı ülkeye yol açıyor, ancak gerçek meme uçlarını görmemelisiniz.

Çocuklar, TV! Yani kurgu. Ve “The White Lotus” daki sahne, “Sessizlik(1963) Ingmar Bergman veya “Die Dreamer” (2003) tarafından Bernardo Bertolucci ve diğer birçok film ve özellikle ensest'i üretken hale getiren kitaplar. Ama kesinlikle, ensest, ya da yaşlı Alman, akraba veya kan utançında söylediği gibi, son büyük tabulardan biri, doğuştan senaryo yazarı ve yönetmen Mike White da biliyor. New Yorker ile yapılan bir röportajda, “Beyaz Lotus” üreticisi kısa süre önce şöyle dedi: “Ben iyi bir çocuk değilim.” (Ben iyi değilim, küçük bir çocuk)