Titrek bir masa bana yaşam için çıraklık verdi – yorum

Aslıhan2312

Co-Admin
Schöneberg, kült pizzacı. Her zaman birkaç dakika geç kaldığımda arkadaş zaten iki daha iyi oturuyordu. Hemen buldum: Masa sallandı. Kanıtlanmış yöntemi, bir peçeteyi katlamak ve masanın kare ayağının altına itmek için kullandım, bu da masa üstünün dinlendiği orta sütunun içine. Sonuç: Dalgalanma daha da kötüleşti. Çünkü istikrarsızlığın nedeni, masanın düzensiz bir zeminde olduğu gibi görünmüyordu. Sallandı. Komşu masaya geçtik.

Restoran çabucak doldurdu, iki genç adam sorunu oturdu. Yakında masanın sallandığını da buldular. Seninle hemen kemik oldum: “Hala burada oturuyorduk ve değişti” dedim. Güldüler. Bu seçenek artık onlara açık değildi, çünkü artık ücretsiz tablo yoktu. Gıda getirildiğinde bile iyi ruh hali kaldı – her ikisi de pizza sipariş etmişlerdi – ve onu kesmek için biraz güç harcamak zorunda kaldılar, bu da masayı daha da yalpaladı. Bu göreve mükemmel bir şekilde hakim oldular, bir meydan okuma olarak anlıyorlardı ve tanındıktan sonra bize bir göz atmaya devam ettiler. Şerefiye ve övgü ile tasarruf etmedik.

Yalnız masadaki adam umutsuz görünüyordu

Yeni bir konuk titrek masada oturduğunda hala oturduk. Yakında sorunun ne olduğunu buldu. Onunla ne kadar farklı olduğunu. İlk önce bir garson, küpe ve at kuyruğuna bağlı saçları salladı, bu da hala ayağımı altına başka yerlere iterek sallanmayı kapatmaya çalışan. Ancak, bu hiçbir şeyi değiştirmedi. Ancak, buruşuk değildi ya da bir şekilde misafir için doğru yapmaya çalıştı. İbadetle ibadetle omuzlarını silkti ve gitti. Genç adam umutsuz görünüyordu. Yine garsonu salladı ve görünüşe göre ona başka bir masaya oturup oturabileceğini sordu. İzin verildi.

Yaşam için Çıraklık: Varlığın varlığının önündeki görevlerle ne kadar farklı başa çıkabileceğinizi düşündüm. Ve olumlu bir tavırla ne kadar daha iyi çözülebilirsiniz.