Ünlü Müzikçi Serdar Ortaç Konserde Evli Çiftlere Takıldı: ”Ben Beceremedim Siz de Beceremeyin”

Abide

Aktif Üye
Ünlü müzikçi Serdar Ortaç, hem müzikleriyle birebir vakitte yaptığı açıklamalarla sık sık konuşuluyor. Eski eşi Chloe Loughnan’dan ayrıldıktan daha sonra borç ve nafaka üzere hususlarla gündeme gelen müzikçi, dün Ataşehir’de sevenleriyle buluştu. Ünlü müzikçi, konser sırasında hayranlarına evlilikle ilgili tavsiyelerde bulundu.

Pop müziğin beğenilen seslerinden biri olan Serdar Ortaç, pek geniş bir hayran kitlesine sahip.

Kariyeri boyunca bir epeyce albüm ve sayısız müziğe imza atan müzikçi, özel hayatıyla da epeyce konuşuluyor.

Hatırlarsınız ünlü müzikçi, 2014 yılında evlendiği İrlandalı model Chloe Loughnan’dan 2019 yılında olaylı bir biçimde boşanmıştı.

Boşanmalarının akabinde kısa bir vakit daha sonra Seçil Gür ile beraberlik yaşayan müzikçi, son vakit içinderda borç ve nafaka hususlarıyla gündeme geliyor.

Geçtiğimiz akşam, Ataşehir’de bir cümbüş yerinde hayranlarıyla buluşan sanatçı evlilik hakkında yaptığı açıklamalarla dikkatleri üzerine çekti.

Ortaç” Ben evliliği beceremedim, siz de beceremeyin istiyorum. Latife bir yana sevdiklerinize fazlaca sinirlenmeyin, ani kararlar vermeyin daha sonra fazlaca pişman olursunuz. Örnek var burada, bakın ben epeyce pişman oldum, evliliğimi yürütemedim.” dedi.

Evlenecek çiftlere ise ”Evlenmeyin, evlenince her şey epey değişiyor. Evlilik akıl işi değil.” diyerek tavsiyeler de bulundu.

Siz bu mevzuda ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım…