Ünlü Sanatçı Aleyna Tilki’nin Çorum Konseri İptal Oldu:” Bu Baskıya Çok Üzülüyorum”

Abide

Aktif Üye
Yakın vakitte biroldukça ünlünün konserleri iptal edilirken ünlü sanatçı Aleyna Tilki’nin de konserleri iptal edilmeye başlandı. Çorum’da düzenlenecek şenlikte Aleyna Tilki’de sahne alacaktı ancak Diyanet İşleri Çorum Şubesi Lideri İsmail Şanar, konserin iptalini istemişti. Bu iptal daha sonrasında ünlü sanatçı üzere bir epeyce kişi de isyan etti.

Son devrin parlayan sanatkarlarından biri olan Aleyna Tilki hem müzikleriyle birebir vakitte açıklamalarıyla konuşulan isimlerden biri.

Sosyal medyayı faal kullanan ünlü, en son müzikçi Gülşen’in tutuklanmasına reaksiyon göstermesiyle gündeme gelmişti.

Yakın vakitte Çorum’da düzenlenecek Pırlanta Pirinç Şenliği’nde Aleyna Tilki’nin sahne alması planlanıyordu. Fakat Diyanet- Sen Çorum Şube Lideri, toplumsal medyadan davette bulunarak konserin iptalini istemişti.

Konserinin iptali açıklanan Aleyna Tilki ise toplumsal medya hesabından ” Çok üzgünüm… Aylardır iptal olan işlerime, yaratılan baskıya fazlaca üzülüyorum.” diyerek reaksiyon gösterdi.

Ayrıca ünlü sanatçı ” Çocukluğumdan beri sustuklarımı, yaşadıklarımı sahnede müziklerimle güzelleştirmek omurdaki tek yolum… Ben sahnemi aldığınızda, benim yaşadıklarımı sindirebileceğim bir hayatım olmayacak..” diyerek konser iptaline karşı telaffuzda bulundu.

İşte o paylaşım;