Ünlü Ses Sanatkarı Zerrin Özer’den Hayranlarına Müjdeli Haber: ”Sizlerin Gücünü Almadan Yaşayamıyorum”

Abide

Aktif Üye
Ünlü müzikçi Zerrin Özer, hem müzikleriyle birebir vakitte biçimiyle sevilen sanatkarlardan biri. Bugüne kadar sayısız albüme imza atan sanatçı, geçtiğimiz Haziran ayında müziği bıraktığını açıklayarak herkesi üzmüştü. Birkaç aydır sahnelerden uzak duran sanatçı, hayranlarına müjdeli haberi verdi.

Türk müziğinin kuvvetli seslerinden biri olan Zerrin Özer, hem müzikleriyle tıpkı vakitte açıklamalarıyla sık sık gündeme gelen isimlerden biri.

Kariyeri boyunca bir fazlaca yerde sayısız konserlere çıkan sanatçı, pek geniş bir hayran kitlesine sahip.

Hatırlarsınız Özer, birkaç ay evvel toplumsal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla hayranlarını üzmüştü.

Sanatçı, mesleksel mesleğini kendi isteğiyle noktaladığını belirterek, sıhhatinin da uygun olduğunu tabir etmişti.

Bu müddet zarfında müzikle ilgili hiç bir faaliyette bulunmayan sanatçı, geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından yaptığı paylaşımla herkesi sevindirdi.

Sanatçı,” Yok dayanamıyorum, dayanılmıyor… Müzik söylemeden, konserde sizlerle göz göze gelememek, sizlerin gücünü almadan yaşayamıyorum. Sizin Zerrin’iniz mecnun vallahi deli! Ne yapayım? Ben bu biçimdeyim…Sakın epey kızmayın olur mu?” dedi.

Sahnelere geri döneceğini açıklayan müzikçinin paylaşımına ise sevenlerinden ve biroldukca ünlüden yorum yağdı.

İşte o paylaşım;