Ünlü TikTok Fenomeni Mika Raun Sevgilisiyle Nasıl Tanıştığını Anlattı!

Abide

Aktif Üye
Cinsiyet geçiş süreciyle ve yaşadığı değişimle son devirlerde sık sık gündem olan TikTok fenomeni Mika Raun, Bize Kaldı Youtube kanalında sevgilisiyle nasıl tanıştığını anlattı.

TikTok’ta çektiği görüntülerle ömrümüze giren ve fazlaca kısa müddette tanınan olan Mika Raun, sizin de bildiğiniz üzere yaşadığı değişim ve özel hayatıyla sık sık gündemde yer alıyor.

Cinsiyet geçiş operasyonunun akabinde değişik birine dönüşen Mika, yaptığı paylaşımların yanında açıklamalarıyla da isminden kelam ettiriyor.

Hatırlarsınız geçtiğimiz haftalarda da “Gıybet mi?” isimli YouTube programında bayanlara verdiği tavsiyeler toplumsal medya kullanıcıları tarafınca eleştirilmişti.

Mika Raun, “Sevgilinin kredi kartını kullanıyor musun?” sorusuna “Aşkım herbiçimde kullanacağım kızlar salak mısınız? Bayan “Bana çiçek almıyor” diyor. Ya sen niye çiçek almayan bir adamla birliktesin? Hata sende. Kalk ayağa beni delirtme.” cevabını vermişti.

Şimdi de “Bize Kaldı” Youtube kanalına konuk olan ünlü fenomen sevgilisiyle nasıl tanıştığını anlattı.

Sevgilisini takside görüp lisan çıkardığını ve ortadan kaybolduğunu belirten Mika, “Akşamına yayın açtım yayında bana 3 aslan attı. O periyot 1 aslan 7500 TL civarıydı. Dikkat çekmek için 3 tane birden atınca fark ettim.” dedi.

Fark ettikten daha sonra ileti attığını söyleyen fenomen, “daha sonra konuşup buluştuk para atınca ayıp olmasın diye gittim lakin birinci başta hiç beğenmedim. daha sonra beni Şile’de villasına götürdü. Artık hatta adıma onların olan plajları var. her neyse ben gittim villaya buna aşık oldum orada.” tabirlerini kullandı.