WhatsApp Bilgilerini Android’den iOS’e Aktarma Rehberi

SurgeoN

Yeni Üye
Farklı işletim sistemleri ve bunları kullanan aygıtlar, kendi ekosistemlerini oluştururlar. Şayet bir kullanıcı ekosistem değiştirmek isterse, bilgilerini aktarması nispeten güç olabilir.

örneğin Android işletim sistemi kullanan farklı markaların aygıtları içinde geçiş yapmak nispeten kolaydır. Tıpkı biçimde Apple tarafınca üretilen aygıtlar içinde da geçiş birçok vakit sıkıntısızdır.

Ama Android ekosisteminden Apple ekosistemine geçiş yapmaya karar verdiğinizde durum biraz daha karışır. Birden fazla tanınan uygulama her iki işletim sisteminde de bulunsa da, bunlar içindeki teknik farklar yüzünden direkt data transferi yapmak mümkün olmayabilir.

örneğin WhatsApp uygulaması her iki işletim sisteminde de bulunuyor. Lakin Android telefondaki WhatsApp bilgi yedeklerini direkt iOS telefona aktarmak yakın vakte kadar pek kolay değildi.

Bu rehber videomuzda size WhatsApp datalarınızı Android telefondan iPhone aygıta nasıl aktaracağınızı gösteriyoruz. Bunu yaparken rastgele bir üçüncü parti yazılım kullanmayacağız. Uygun seyirler!