Xiaomi Mi Mix 4, Ekran Altı Kamera ve UWB Takviyesi ile Geliyor

SurgeoN

Yeni Üye
Xiaomi, 10 Ağustos tarihinde Xiaomi Mi Mix 4 modelini duyurmaya hazırlanıyor. Uzunca bir müddetdir sızıntı haberleriyle gündeme gelen telefon için geri sayım devam ederken, kısa bir süre evvel şirketin CEO’su Lei Jun resmi Weibo hesabı üzerinden yeni bir tanıtım posteri yayınladı.

Yayınlanan bu tanıtım posteriyle Mi Mix 4’ün siluetini gözler önüne seren Lei Jun, ayrıyeten yeni kuşak telefonun ekran altı kamera teknolojine de sahip olacağını doğruladı. Paylaşılan tanıtım posterlerinde aygıtın tasarımı net bir biçimde görülmese de, Çinli akıllı telefon üreticisi tam ekran tecrübesine bilhassa dikkat çekiyor.

Bunun dışında yayınlanan bir başka posterde Mi Mix 4 ile birlikte geleceği söylenen ultra geniş bant (UWB) dayanağına de gönderme yapılmış. ‘’Yeni teknoloji, yeni anlayış’’ sloganının ön plana çıktığı posterde, Mi Mix 4’ün daha gelişmiş ilişki dayanağına sahip olacağına işaret ediliyor.

10 Ağustos tarihinde tanıtılacak olan Mi Mix 4 ekran altı kamera teknolojisine sahip 6.67 inçlik 120Hz OLED bir ekranın üzerine inşa edilecek.

Ayrıyeten Snapdragon 888 Plus işlemcisinden de güç alacak olan telefon 120W süratli şarj dayanaklı 5.000 mAh boyutundaki bir pil tarafında da beslenecek. Bunun yanı sıra tüm bu özellikleri bünyesinde barındıracak telefon 50 MP Samsung GN1s ana kamera sensörüyle birlikte gelecek.