Yardım, Neukölnner bisiklet tamircim gerçek hayatta bisiklet çalıştırmıyor!

Aslıhan2312

Co-Admin
Her şey bisiklet eyerimin yakın zamanda çözüldüğü gerçeğiyle başladı. Kapalı park yeri olmadan yıllarca rüzgar ve hava muhtemelen gerisini vermişti. Sonra Ocak ayında kar vardı. Bu konuda iyi bir şey: Aslında, bir süre önce güvendiğim bisiklet atölyesinde havalı bir beyaz yarış bisiklet eyer görmüştüm. Sonunda kendimi kötü bir tek kullanımlık vicdan olmadan tedavi edebildim. Ama bu kadar kolay olmadı.

Neuköllner atölyesindeki tamirci bana bildirin: Temel olarak, Beyaz Yarış Bisikleti eyerini hiç satmamıştı. Her zaman siyahı tavsiye ederdi. Aramızdaki siyah eyer, çok daha yumuşak ve daha rahat görünüyordu, ama hiç havalı değildi. Bununla birlikte, biraz ileri geri sonra, tamirci itiraf etmek zorunda kaldı: Eh, gerçekten de bilmiyordu – çünkü aslında asla özel olarak bisiklet sürmez. Gülüşümü bastırmak zorunda kaldım: asla bisiklet sürmeyen bir bisiklet uzmanı? Jog'u tercih ediyor, bana açıkladı. TAMAM.

Neuköllner Bisiklet Atölyesi: Fırında ve Şarap Barında olduğu gibi

Kısa bir süre sonra bir şeker fırıncısı ile konuştum. Tarçın çörekleri pişiriyor. Ama hayır, özel olarak tatlı pişmiş ürünler yemeyecekti, sonra bana söyledi. (Her şey bir çocukluk travmasıyla da ilgisi vardı, çünkü bir zamanlar son derece kalın ve sonra son derece inceydi.) Ama tatlı hamuru şekillendirmeyi seviyor – ve sonra diğerleri çikolataları, kekleriyle (ve neyi çağrılamayacağı) seviyor. memnun etmek için.

Artık benim için çok eğimli görünmüyordu. Ve benzer vakaları hatırladım. Yıllar boyunca, bazı müzisyenler bana özel olarak çok az müzik dinlediklerini itiraf ettiler. Beni asla özel olarak tv içmemem için itiraf eden TV gazetecilerini tanımıştım, daha ziyade gazeteyi okudum. Ve bana aslında sadece bira içtiğini itiraf etmesi gereken bir şarap barının sahibi bilmek lazım. Bana verdiği şarap ipuçları çok mükemmeldi. Tıpkı sessizliği seven müzisyenler gibi harika müzik yapıyorlar. En azından bazıları.

Ayrıca beyaz yeni eyerimin tadını çıkarıyorum. Ultraun uygundur. Ama inanılmaz havalı görünüyor. Ne demeliyim? Bisiklet atölyemdeki adam haklıydı.