Yıldız Davet Atiksoy Eleştirilen Gelinliğini Tasarlayan Özgür Masur’la Yaşadıklarını Birinci Kere Anlattı!

Abide

Aktif Üye
Geçtiğimiz Ağustos ayında oyuncu Berk Oktay’la dünya konutuna giren Yıldız Davet Atiksoy’un gelinliği tenkit yağmuruna tutulmuştu. Atiksoy, günler daha sonra gelinlikle ilgili yaşadığı talihsizliği anlattı.

Ünlü oyuncular Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy, iki yıldır yaşadıkları keyifli beraberliklerini Şubat ayında bir adım ileriye taşıyarak nişanlanmıştı.

Ardından da çiftimiz 30 Ağustos’ta yaptıkları kalabalık olmayan, sessiz sakin bir düğünle dünya meskenine girmişti.

Atiksoy’un gelinliği de bir süre konuşulmuştu. Kullanıcılar, maalesef gelinliğin Atiksoy’a yakışmadığını ve göğüs kısmının düşük olduğunu söylemişti.

Yapılan tenkitlerin akabinde da “Hayalimdeki gelinlik değildi. Maalesef kusursuz sayılmaz. Kusurun da hoşluğunu gölgelediğini düşünüyorum. Nazar gözüyle bakıyorum. Vakti geri alamayız artık!” kelamlarıyla bir açıklama yapmıştı.

Günler daha sonra ise Atiksoy gelinliğinin göğüs kısmıyla ilgili gelen tenkitlere karşılık verdi ve Özgür Masur’la yaşadığı süreci birinci sefer anlattı. Atiksoy, Masur’un işine karıştırmadığını belirtti.

Ve hoş oyuncu emeğe hürmet duyduğu için teşekkür ettiğini de ekledi.

Peki sizce gelinlik bu kadar eleştiriyi hak ediyor muydu ve Atiksoy’un açıklamasını nasıl buldunuz?