yılların Küslüğü Nihayet Bitti: Danla Bilic ile Kerimcan Durmaz’ın Barışması Toplumsal Medyayı Salladı

Abide

Aktif Üye
Sosyal medya ile hayatlarımıza giren Kerimcan Durmaz ile Danla Bilic, evvelce çok yakın dosttu; kesinlikle biliyorsunuzdur.

Geçtiğimiz senelerda ortası açılan ve görüşmeyen ikili nihayet barıştı!
👀

Bir yanda YouTube’da çektiği makyaj görüntüleriyle ünlü olan Danla Bilic, bir yanda da bir daha yaptığı yayınlarla ve paylaşımlarla ismini duyuran Kerimcan Durmaz.

Bir periyot hayli yakın arkadaş olan bu ikiliyi daima bir ortada görüyorduk, hatırlarsınız.

Yedikleri içtikleri farklı gitmeyen ikilinin dostluğu bir anda bozuldu geçtiğimiz senelerda, ne olduysa birbirlerini Instagram’dan takip etmeyi bıraktılar.

Herkes bu ikilinin küslük sebebini merak ederken, birinci açıklama Kerimcan Durmaz’dan gelmişti.

Durmaz küslüğün sebebini, “Birkaç sefer Danla Bilic’in kanalına görüntü çektik. Çok sevildi, 10 milyon izlendi. Danla her istediğinde ben daima kanalına gittim. Ancak ben Danla’yı kanalıma çağırınca ‘Menajerimle görüşmem gerekiyor’ dedi ve daha sonra haber vermedi. Ben de sonlanıp takipten çıktım.” kelamlarıyla açıklamıştı.

senelerdır küs olan ve bir ortaya gelmeyen ikili sonunda barıştı!

Danla Bilic ile Zeynep Bastık konserinde bir ortaya gelen Kerimcan Durmaz, “Yeto bu ayrılık” notuyla Danla ile dans ettiği bir görüntüyü paylaştı.

İkili birlikte paylaşımlarına da devam etti…

Bu iki ismin barışması toplumsal medyada da gündem oldu!

👇

👇

👇

Siz ne düşünüyorsunuz?