Haber – Basın – İç Faeser Federal Bakanı Lübeck'teki Federal Polis Akademisi'ni ziyaret ediyor

dunyadan

Aktif Üye
Tip:
basın bülteni

Tarih:
04.04.2025

Ziyaretin odak noktası daha fazla eğitim konusudur. Faeser: “Federal polis güvenliğimiz için bir temel taşıdır”

Kaynak:
Bundesfoto Christina Czybik

Federal İçişleri Bakanı Nancy Faeser şimdi Lübeck'teki Federal Polis Akademisi'ni ziyaret ediyor. Federal polisin yaklaşık 54.000 çalışanı için Merkezi Eğitim Kurumunun çalışmalarını öğrenir. Bakan Faeser zaten önceki ziyaretlerde eğitim ve çalışma konularını ele aldıktan sonra, odak noktası şimdi eğitim. Bu, pratik polis eğitiminden uzmanlar ve uzmanlar için kurslara, yönetim seminerlerine kadar geniş bir menzili içerir.

Federal İçişleri Bakanı Nancy Faeser: “Federal polis ülkemizde güvenlik için bir temel taşıdır. Sınırlarımızı korur, denizde, demiryolu trafiğinde ve havaalanlarında güvenliği sağlar. Kaçakçılara karşı harekete geçer, büyük operasyonlardaki ülkeleri destekler ve tüm Alman toprak sınırlarındaki mevcut kontroller de tüm federal polisler için bir güçtür. Tüm çalışanlara işlenmiş ve yüksek profesyonel çalışma için teşekkür ederim.

Federal polisi 2021'den bu yana yılda 1.000 iş için güçlendirdik. Artan tehditler ve sürekli değişen suçlar durumunda, federal polis memurlarımızı iyi eğitmemiz ve eğitmeye devam etmemiz gerekiyor. Federal Polis Akademisi, iyi hazırlanmış olmanın temelini oluşturuyor. “

Federal Polis Akademisi Federal Polisin Merkezi Eğitim ve İleri Eğitim Kurumu. Tüm personel işe alım önlemlerinden sorumludur ve Federal Polisin Ortamları Otoritesi. Görevleri arasında Orta Eğitim, Lüks ve Yüksek Polis Uygulama Servisi bulunmaktadır.

Ayrıca, Federal Polis Akademisi Federal Polisin Merkezi Eğitim Tesisi. Demiryolu polisi, sınır polisi, hava güvenliği, polis teknolojisi, polis sporları, yurtdışında kullanımı ve polis tıbbi hizmetinde kullanım gibi otoritenin çeşitli sorumluluk alanları için konuya özgü teklifler sunmaktadır.

Buna ek olarak, Federal Polis Akademisi, federal hükümetin, federal eyaletlerin ve yurtdışından farklı muhataplar için seminerler sunmaktadır. O çalışıyor disiplinlerarası Ve mevcut polisi, aynı zamanda sosyo -bilim, tıbbi ve etik konuları da kapsıyor. O Diğer ulusal ve uluslararası polis eğitim kurumlarıyla yakın çalışır.

Lübeck'teki merkezi konuma ek olarak, Federal Polis Akademisi faaliyet gösteriyor Yedi Eğitim ve İleri Eğitim Merkezi Neustelitz, Walsrode, Swisttal, Diez, Eschwege, Oerlenbach ve Bamberg, Bielefeld'de bir eğitim merkezi olan Bamberg Federal Polis Spor Okulları Bad Endorf ve Kienbaum ve bunun Federal Polis Eğitim Merkezi Kührointhaus.

Federal İçişleri Bakanı Faeser, Fulda'daki Rotenburg konumunu federal polisin bağımsız, kalıcı bir eğitim ve ileri eğitim merkezine dengelemeye karar verdi.