Haber – Tüm Mesajlar – Uluslararası Kamu Hizmeti Günü

dunyadan

Aktif Üye
Tip:
Rapor

Ana konu:
Kamu hizmeti

Tarih:
06/23/2023

İçişleri Bakanı Faeser: “Kamu görevlileri devletimizin bel kemiğidir.”

Kaynak:
Federal polis

Almanya genelinde her gün yüzbinlerce insan federal yönetimde çalışıyor. 23 Haziran 2023 20. Dünya Kamu Hizmeti Günü’nde Federal İçişleri Bakanı Nancy Faeser çalışanlara teşekkür etti. “Kamu hizmeti çalışanları devletimizin bel kemiğidir. Bunun için çok teşekkür ederiz! Son birkaç yılı onlarsız yönetemezdik – bu ülke onlarla gurur duyabilir!”

Son yıllarda federal yönetim, modern bir işverene dönüşme yolunda ilerlemeye devam etti: esnek çalışma süresi modelleri, çok çeşitli bireysel gelişim fırsatları ve güvenli bir profesyonel gelecek ile federal yönetim, farklı bir profesyonel kariyere sahip kariyer değiştirenler için de çekici. arka plan.

Federal yönetim için merkezi kariyer portalı

Kampanya logosu ve iddia Almanya.  sadece seninle yürür

Kaynak: Haber

Sosyal alaka düzeyine sahip büyük görevler, çeşitli fırsatlar – kamu hizmetinin sunduğu şey budur. Her görev daha büyük bütüne bir katkıdır. Bu, en iyi beyinleri gerektirir. Güçlü bir kamu hizmetinin parçası olun! Kariyer fırsatları ve federal hükümetteki tüm açık pozisyonlar hakkında bilgiler www.karriere.bund.de adresindeki yeni web sitesinde bulunabilir.

Kamu Hizmeti Günü

Kamu Hizmeti Günü ilk olarak 2003 yılında Birleşmiş Milletler tarafından ilan edilmiştir. “Birleşmiş Milletler Kamu Hizmeti Günü” olarak kamu sektöründeki tüm çalışanlara bir teşekkür olarak hedeflenmektedir. Kamu hizmetinin saygıyı hak eden çalışmalarını onurlandırmak amaçlanmıştır. Gün ayrıca kamu sektöründeki işler hakkında bilgi vermek ve yeni personel almak için tasarlanmıştır.