“Ruslar Birliği Hertha ile birleştirmek istiyor”

Aslıhan2312

Co-Admin
Burada James Forrestal'ı bilen var mı? 1940'ların sonunda Moskova'dan kırmızı bir sel konusunda hararetle uyaran ABD Savunma Bakanı? Bir uçak taşıyıcısının adını aldı mı? Uzun hurdaya çıkarıldı. O zamandan beri, bir söylenti en son akıl hastası hardliner'ı anımsattı: yandaki bir siren başladığında, evden düşmüş olmalıydı: “Ruslar geliyor! Yakındalar! Rus askerlerini gördüm!” Ayrıca hastanın nihayet 16. hastane katından atladığında söylediği söylenir. Her şey saçma. Çok zaman -gerçek olmak için.

Böylece taze tuvalet sloganları dağınık değildir: şu anda her yerde bulunan siyaset, bilim ve medya temsilcileri muhtemelen psikotik değildir. Sadece nüfusu korkutuyorlar. Bu refah için bir hizmettir. Çünkü istikrarlı bir tehdit hissi, vatandaşların gelecekteki refah kaybını ve temel hakların büzülmesini iklim ve veba karşısında daha eşit olarak kabul etmelerini sağlar.

Bu önemli çalışmaya her saygı ile: iyileştirmeye ihtiyaç vardır. Forrestal'ın söylentisi ünlem “Yakındasın!” geçerli alarm komutu ile zaman çizelgesine çok yaygın olarak çevrilir. BND Başkanı Kahl'a göre, Ruslar “2030'a kadar” geliyor, genel müfettiş Breuer “2029'dan”. “Putin olsaydım,” diyor Sigmar Gabriel, “2028'de gelirdim.” Ex-Nato General Shirff, “Mart 2027”, 2026'nın ortalarında askeri uzman Gressel “ve askeri tarihçi Neitzel'e dikkat çekiyor. Veri halkı insanları karıştırır. Düşman odaklanması ve tatil planlamasını zorlaştırır. 1984'te 1984'te geliştirilen “Kurfürstendamm'daki Ruslar” ın hassas formülünü kullanmak daha iyi olurdu. Udo Lindenberg o sırada şakaydı. Ama bir noktada eğlenmekle bitti.

Rusya'nın gelmesinin nedenleri de optimize edilebilir. Bundeswehr patronu Breuer analiz etti, Putin “batı değerlerimizi” ve “demokratik toplumumuzu” rahatsız etti. Böyle bir bayrak çekiciliği kitlesel zihinsel seferberlik için uygun olup olmadığı? Birisi Rabble'ın tam tersini vaat ederek seçim kazandı? Bilmiyorum. Artık giderek artan sayıda Alman, gerekirse, sadece “bizim” “değerlerimiz” ve “demokrasimiz” hakkında floş bırakırsa, sözde her vladimir için parmaklarını çapraz tutmaya meyilli görünüyor. Etkili propaganda, hedef gruba bağlı bir şeyden korkar. Benim fikrim: “Ruslar Birliği Hertha ile birleştirmek ve ZDF rüya gemisini batırmak istiyorlar.”

Ve genel olarak: Endişelenme, mutlu ol. Mizahla her şey daha kolay. Bu yüzden AB tarafından yayınlanan bir Haber klipten heyecan duyuyorum. Kriz komiseri Hadja Lahbib, Avrupalıların savaş için saklanması gereken el çantasından üç günlük arzı yaratıyor. “Her şeye hazır” “yeni Avrupa yaşam tarzı” dır. Belçikalı gülüyor ve Rusların çeyrek saat içinde gelen şakalaşıyor. Neşeli “hazırlığı”, ilk ortak AB uçak gemisinin bir gün bu hassas bir şekilde memnun kadından sonra adlandırılacağına dair umut verir: “Hus (Ursula'nın gemisi) Lahbib ”.