Sevimli zombilerle Mezarlıktaki Apple'ı nasıl paylaştım

Aslıhan2312

Co-Admin
Her şeyin nerede olduğunu açıklamıyorum, aksi takdirde öğle yemeği molalarımı mola ekmeğini zombilerle paylaşacak kadar zihinsel olarak istikrarlı olmayabilecek başkalarıyla geçirmem gerekecekti. Kullanılmamış bir köşeye sahip bir mezarlıktır. Mezarlar ve taşlar sonsuzluk süreçlerine aktarılır, lavabo, çürüme, hiçbir şeyde çözünür ve unutulur ve çiçek açar ve yeşil, sonsuz yaşam. Her durumda, günlük gazetecilik günlük işlerini bırakmak ve bir an için mevsimlerin nefesini kapatmak için iyi bir yer … Yeter, bir yoga geri çekilmesinde değiliz.

Bu yüzden elma yerken – ölülerin kıskançlığını uyandırmak için sağduyulu kordonlarla – sivri kulakları ve açgözlü gözlü bir sincap bana yaklaştı. Güvenilir masumiyetimi çömeldim ve ona bir şey verip veremeyeceğimi sordum. Yine gitti. Ve sonra geri. Oh, sevimli, çok hızlı!

Zaman pençeleri, dantel görünüyor

Ve kendimi tekrar düzeltmek istediğimde, küçük ayaklı bir kırpma duydum ve sol dizimde sekiz ila on altı katlı bir hem hissettim. Orada birçok sivri pençesi ile sincap asıldı ve bana daha az harika bir görünüm olmadan baktı. Tehdit edici.

Bir gün sonra kabarık bir çırpınma kulağıma geldiğinde ve boş zamanlarımın tatlılığına yarım yıpranmış bir bankta eşlik etmiş gibi göründüğünde uyarılmış olabilirdim. Hayır, sincap değil, aynı zamanda gerçekten harika pençeleri olan çevik mavi bir demir adamdı, kafa derimde hissettim. Yine ne? Bu sevimli küçük hayvan da bana civcivlerinden birine oturmuşum gibi kızdı. Ama yapmıyorum.

Aslında, bu davranışsal sorunlar için tek bir açıklama mümkündür: Beni mola alanımdan gelen saldırılarla gömmek isteyen elçilik zombileri. Unutun, bu ölümsüz bir yaban domuzu gerektirir. Ya da rahatlama arayan çok fazla insan.